Skandináv elegancia és egyediség: OYOY

Skandináv elegancia és egyediség: OYOY

Fogadjátok nagyon sok szeretettel az első, bemutatásra kerülő partnerünket, a dán, tökéletes kifinomultsággal megáldott OYOY-t. A forma és az alak találkozási pontjaira összpontosító cég termékei hiánypotlóak lehetnek az otthonodban.

Úgy gondoljuk, ha lakberendezésről van szó, bátran kijelenthetjük, hogy mindenkinek elsőként a skandináv országok jutnak eszébe. A belőlük áradó pozitivitás és minimalista tökéletesség mindenkit rabul ejt. Mi is hasonlóan vagyunk ezzel, ezért is szeretnénk Nektek bemutatni most az OYOY márkát, mely szintén helyett kapott a webshopban. Kollekcióik dán hagyományokban és gyermekkori emlékekben gyökereznek, játékos, mégis esztétikus formatervezéssel hivatottak kísérni a családi mindennapokat. A céget Lotte Fynboe, dán formatervező alapította azzal a céllal, hogy funkcionális és tartós, de mégis egyedi termékeket alkothasson, igazán csábító színkombinációkkal. Érdekesség, hogy márkanevet a dán repülőgépeken található “OY” felirat ihlette, ezt az azonosítót 1929 óta használják a világon kizárólag Dániában, így függetlenül attól, hogy hol helyezkednek el a repülők, ránézésből lehet tudni, hogy az országhoz tartoznak. Ez az összetartozás és a büszke nemzettudat fémjelzi az OYOY-t is.

Amikor először találkoztunk a termékeikkel, rögtön rabul ejtett minket az a különlegesség és egyediség, amit termékeik csempésznek minden enteriőrbe. Így nem volt kérdés, hogy az OYOY termékei is bekerüljenek a kínálatunkba. Magyarországon elsőként, csak nálunk kaphatók a márka termékei!

Fedezzétek fel Ti is a kínálatunkat!

Vélemény, hozzászólás?