Német precizitás és tradíció: Halbmond Teppichwerke

Német precizitás és tradíció: Halbmond Teppichwerke

Negyedikként ismerkedjetek meg Ti is, hogy milyen is az igazi német elhivatottság: bemutatkozik a Halbmond Teppichwerke.

A német Halbmond név egyet jelent a minőséggel és tradícióval. A szövőüzem közel 130 éves múltra tekint vissza, mely mára már egy innovatív és nemzetközi vállalatként működik. Hitvallásuk, hogy termékeik magas színvonala csak akkor tartható, ha valamennyi fontos szempontra ugyanolyan hangsúlyt fektetnek: így a hagyományos értékek tiszteletére, a tapasztalataikra, a megújuló technológiákra, a kreatív fejlődésre, a társadalmi felelősségvállalásra, a fenntartható minőségre, a megbízhatóságra és az egyedi igények kielégítésére való törekvésekre egyaránt. A Made in Germany minőségi pecsét egyszerre hatalmas felelősség és megtiszteltetés is. Termékeik igazán rendkívül jó minőségűek, szőnyegeiket sok éves használatra tervezik. Emellett pedig nagyon nagy figyelmet fordítanak az anyagminőségre is: szőnyegeik polamoidból készülnek, így mentesek az allergénektől és ingerlő anyagoktól, a port pedig kiválóan magukba vonzzák.

A német gyártók magas minőségi színvonala nekünk sem volt újdonság, de amikor először tapintottuk meg a Halbmond Teppichwerke egyedi szőnyegeit, tudtuk, hogy ezt a minőséget el Nektek is szeretnénk elhozni. Igazán különleges, vadonatúj kollekciójuk csak nálunk kapható!

Válaszd ki innen új szőnyegedet, és tedd különlegessé otthonodat!

Vélemény, hozzászólás?