Bemutatkozik a lengyel szőnyegkirály: Dywilan

Bemutatkozik a lengyel szőnyegkirály: Dywilan

Utolsó előttiként engedjétek meg, hogy bemutassuk nektek a lengyel szőnyegbajnokokat, a családi vállalkozásból induló, mára már pedig világméretűvé cseperedett vállalatot, kik kiváló érzékkel ötvözik a modernt a hagyományokkal, íme a Dywilan.

Több mint 130 éve indult a lengyelországi Łódź-ban található Dywilan, akik mára már a legnagyobb lengyel szőnyeggyártóvá váltak. De nem csak országszerte ismerik őket, világszerte sem nagyon kell bemutatni a nevüket, az általuk gyártott szőnyegek ugyanis számos tekintélyes, és kultúrának teret adó helyszín, így minisztériumok, múzeumok, színházak, egyetemek, repterek stb. padlóját díszítik mind Lengyelországban, mind külföldön egyaránt. A cég csapatának célkitűzése, hogy folyamatosan megújítsák termékeiket és még kiválóbb ötletekkel maradjanak a világ trendjei között. 

A cég számára nagyon fontos a társadalmi felelősségvállalás, éppen ezért, rendkívüli figyelmet fordítanak a környezet megóvására termékeik előállítása közben. 

A partnereink kiválasztásakor fontos szempont volt a termékek minősége mellett az is, hogy olyan gyártókkal szeretnénk együtt dolgozni, akik figyelnek a környezetvédelemre is.

Bízunk benne, hogy Nektek is kedvetekre lesznek a Dywilan csodás szőnyegei.

Itt válogathatsz kedvedre!

Vélemény, hozzászólás?